Skip to main content
  • The Knife
  • 18.12.2012.

The Knife izlaze iz hibernacije

Iako se još prošle godine šuškalo o njihovom novom materijalu, švedski duet brata i sestre, poznatiji kao The Knife, izdaje novi album taman kad završimo zimski san, tamo na proljeće.

Piše: 

Naslovna foto

The Knife

Karin Dreijer Andersson i Olof Dreijer iliti The Knife, pod tim imenom nisu izdali ništa od odličnog albuma iz 2006. ‘Silent Shout’, no kao i mnogi glazbenici nisu mirovali i živjeli na staroj slavi.
{youtube}gKhjaGRhIYU{/youtube}

Karin je postigla odličan uspjeh s LP-em iz 2009. Fever Ray LP, a brat i sestra su zajedno radili i sa svojim zemljacima Mt. Simsom i Planningtorockom na operi Tomorrow, In A Year iz 2010. godine. Olof je također izdao nekoliko techno 12” izdanja pod aliasom Oni Ayhun.
{youtube}j8YCdFlvpL0{/youtube}

Gornji video uz misao ‘Music can be so meaningless. We had to find lust. We asked our friends and lovers to help us‘ nedavno je postavljen na njihovoj službenoj stranici, na kojoj je također i mala nota kako će novo izdanje The Knife-a izaći u travnju 2013. godine, i zvat će se Shaking the Habitual.

Što nam novoga pripremaju brat i sestra vjerujemo da ćemo čuti uskoro, makar dijelove.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2