Skip to main content
  • 13.07.2020.

Kako organizirati party unatoč novim mjerama Stožera civilne zaštite

Nove mjere stupile su na snagu 10. srpnja, a sva okupljanja s više od 100 ljudi nužno je prijaviti nadležnoj službi civilne zaštite.

Piše: 


Uz to, obavezno je evidentiranje svih sudionika – odnosno prikupljanje imena, prezimena, broja telefona i potpisa, kao i izjavu da nije rizičan i da nije bio u kontaktu sa zaraženima.

Kako si olakšati evidenciju?

Papirnata evidencija bi logistički jako zakomplicirala organizatorima život i usporila ulaz, ali to možete puno brže i besplatno riješiti preko Entria tako da posjetitelji podatke ispune unaprijed, online.

PRVI KORAK
1. U 5 minuta kreirate besplatni event na Entriu putem www.entrio.hr/organize

DRUGI KORAK
2. Kreirate jednu besplatnu kategoriju ulaznica (postavite cijenu na 0kn) i odaberete da je kategorija personalizira kako bi prikupljali ime i prezime

TREĆI KORAK
3. Dodatno, uz ime i prezime kreirate 2 dodatna polja koja ćete prikupljati od posjetitelja: "Broj telefona" (tip polja: tekst, obavezna) i "Izjavu o izmjerenoj temperaturi" (tip polja: kućica za odabir, obavezna – tekst iskopirajte s donjeg testnog eventa)

ČETVRTI KORAK
4. Unaprijed putem društvenih mreža i medija iskomunicirate Entrio link putem kojeg se svi posjetitelji moraju prijaviti, a također i na ulazu postavite obavijest da je obavezna prijava prije ulaska (npr. za street food evente)

PETI KORAK
5. Na ulazu putem besplatne Android aplikacije "Entrio scan" skenirate besplatnu ulaznicu posjetitelja (koja je ustvari potvrda evidencije) i samo ga zatražite potpis.

Ovo je daleko brža i jednostavnija procedura nego da svaki posjetitelj mora ispunjavati ove podatke na papiru na ulazu, što bi stvorilo neizdržive gužve. Cijeli proces je besplatan i sve možete kreirati sami, a ako trebate dodatnu podršku ili asistenciju kontaktirajte ih na org@entrio.hr

Ukoliko se radi o eventu s plaćenim ulaznicama – umjesto 0kn samo postavite cijenu i posjetitelji će moći kupovati ulaznice online putem kartica ili internet bankarstva.

Primjer takvog događaja kojeg možete iskopirati i za svoje potrebe je na ovom linku.

Odluka Stožera civilne zaštite

Preporuka s detaljima o evidenciji

Priopćenje za medije Stožera civilne zaštite

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk