Skip to main content
  • skrillex
  • 20.08.2016.

Kako vide kraj svijeta Mr. Oizo i Skrillex?

Francuz Mr. Oizo objavio je detalje suradnje s dubstep superzvijezdom Skrillexom.

Piše: 

Naslovna foto

Skrillex


Traka zanimljivog imena pretpostavljamo da je metafora na trenutnu političku i klimatsku situaciju našeg planeta – "End of The World", a ujedno se nalazi i na Oizo-vom novom studijskom albumu "All Wet".

"Mogao bih mjesecima gledati Skrillexa dok stvara ritmove na svom laptopu. Jednostavno je najbolji umjetnik ove nove EDM generacije, a ja sam najbolji u kreiranju starog electra stoga smo udružili snage i napravili ovaj rad", izjavio je Mr. Oizo.
{youtube}0q-ThgIMckE{/youtube}

Sonny (Skrillex) je potom dodao: "Da ste mi kao djetetu rekli prije 10 godina da ću surađivati s Mr. Oizom u budućnosti ne bih Vam vjerovao. Još uvijek ne mogu vjerovati da surađujem sa jednom od svojih najvećih inspiracija otkad produciram kao Skrillex, a samo što sjedim do njega i pokušavam apsorbirati um ovog umjetnika je neprocjenjivo iskustvo za mene".

Na albumu Mr. Oiza nalaze se još suradnje i sa slijedećim umjetnicima: Peaches, Siriusmo, Charli XCX and Boys Noize.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2