Skip to main content
  • alt
  • 29.05.2015.

Kalypso uskoro započinje sezonu – bolji, veći i snažniji

1987. se na jednoj prostranoj plaži punoj potencijala prvi puta zaorilo iz zvučnika beach kluba koji gleda na pučinu.

 
Čini se tako davno, ali 28 godina kasnije klub još uvjiek pleše i ovoga ljeta Kalypso se vraća bolji veći i jači. Prije dva dana je ponosno ugostio tour operatore iz čitave Europe i to u osvit otvaranja festivalske sezone. Klub stavlja završni sloj polir paste kako bi rasplesane goste dočekao u najboljem mogućem izdanju.

alt

 
Kao prvi od mnogih festivala čiji će tonovi derati započinje Spring Break festival na kojem 5.6. sviraju DJs from Mars  koji svoju glazbu opisuje kao sočno zgnječeni produkt bastard popa i alien electra. Dozvolite nam da kažemo “Woo Hoo!” jer napokon je vrijeme za sve one stvari koje smo tako gorljivo ( naravno da gorljivo, kako bismo se drugačije zagrijali) čekali u zimskim i jesenskim mjesecima.

alt

 
Ova dva DJ entiteta s obližnjeg planeta atraktivni su zamaskitani momci koji su u elektroniku zakoračili 2004. i proslavili se fuzijama modernih pop hitova  ukriženih s produkcijama Carla Coxa, Davida Guete i Boba Sinclara. Jedva čekamo da majstori mashupa rasplešu i ekstatične mase Zrča!

alt

alt

 
Pa stoga dok ne dočekamo skoro otvaranje skoknite na pregled svih ljetnih festivalskih Kalypso oblizeka. Enjoy!
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2