Skip to main content
  • alt

Hrvatska strast Indy Slidea na mađarskim radio valovima

Naš domaći majstor beata i svega onoga što te tjetra na ples, znalac podija, glazbene povijesti i strastveni promotor Scene napravio je sjanu novu radio emisiju.

 
Baš prije nekoliko dana okrznuli smo temu potrebe kvalitetnih radio sadržaja koji bi promovirali klubsku glazbu i znaš kako to ide; traži i dat će ti se.

alt

 
Traženju je na rep stao upravo naš Ivan Gajzer, u kuloarima poklonika podija poznatiji i kao Indy Slide. Ovoga puta glatko je uklizao na mađarski Art Style: Techno radio gdje su ga nakon gostovanja majstori lutkari iza ovih radio valova pozvali da vodi vlastitu emisiju.
 
No što je Art Style: Techno? Radi se o projektu koji je nastao prije tri ljeta i zime s ciljem promocije mađarske i okolne underground scene. Sam radio projekt nastao je kao izdanak istoimenog časopisa a kasnije su ovaj zamak opasali i zidovi Art Style: Techno Records labela na kojem je niknula i grana posvećena popratnim designom za potrebe labela, Art Style: Design.
 
Indy Slide je emisiju odlučio nazvati savršeno jasnim nazivom, TechnoPassion Croatia. Cilj je plemenit i važan tj. poslužiti kao megafon koji će kroz gostujuće mixeve predstavti hrvatske DJ-e, live actove i producente onima koji svoje zore čekaju izvan granica Lijepe Naše. 

alt

 
Prva epizoda u eter je iscurila 23. svibnja uz gostovanja naših genijalnih starosjedioca elektronike DJ Ogija, Tea Zvera i Tea Haroude, da bi posljednji mix bio onaj samoga Ivana. Ovo će ostati praksa i nadalje u ovm jednomjesečnim predstavljanjima kvalitetne glazbe s naših prostora. Kliknete li na ime svakoga od sudionika prve etape puta link vas vodi na njegov specifični mix koji se vrtio u emisiji.
 
Naredne epizode TBC već su u mentalnoj kovačnici gdje se kuju pod vrućim čekićem ideja i u planu su tematske emisije poput live act gostovanja, emisija koje će se koncentrirati na jedan stil ili pak onih sa naših ženskim DJ snagama. Slušatelji i voditelji radia potječu iz raznih zakutaka planeta pa je prvo izdanje odjeknulo ne samo domaćim zvučnicima već i onima na prostoru Mađarske, Irske, Mexica, Njemačke, Poljske, Češke, Srbije…
 
Pa do novog izdanja uživajte i podržavajte i dalje svoje momke i dame iza pulta!
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2