Skip to main content
  • 9.09.2016.

Kampanja za ponovno otvaranje fabrica počinje sljedećeg tjedna!

Sousnivač londonskog the mjesta plesa i sliva kultura, utjecaja i brisanja razlika na podiju, Keith Reilly, najavio je kako neće samo mirno stajati već će nadolazeći tjedan započeti kampanju za vraćanje fabrica u život.

Naslovna foto

Fabric London
 
Informacija dolazi iz razgovora s DJ Howie B-om u novoj radijskoj emisiji Gillesa Petersona, Worldwide FM. U razgovoru s moderatorom Thrisom Tianom, Reilly je rekao: "Ako se ne zauzmemo za sebe, zlostavljat će nas i protjerati." Nastavio je pozivajući clubbing zajednicu i sve one koji su fabric voljeli da se ujedine kako bi opozvali odluku vijeća napominjući da je odbor za licenciranje ovim činom "prerezao vrat kreativnosti".
 
Kampanja za ponovno otvaranja imat će potporu Night Time Industries Associationa, koji planiraju prikupiti pola milijuna funti kroz Fund For Fabric, a ključne figure u industriji već se javljaju s svojim doprinosima. Alex Proud je tako najavio da će u ovu svrhu dati 10 000 funti. 
 
Dok pratimo daljnji rasplet bacanja klipa u sve ono lijepo, slobodno i otvoreno prilažemo reakcije značajnih aktera scena kojima je vijest o zatvaranju označila kraj jedne ere.
 
 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2