Baner

NIkada do sada viđeni b2b zatvara Ushuaiu za kraj sezone?

Petak, 09 Rujan 2016

Ibiza ne bi bila Ibiza i rajski otok glazbeno uovisničenih da njena sezona ne traje debelo dok lišću peteljke krenu odbijati poslušnost i prizemlje ga.

 
U Balearskom dijelu oceana iz mora viri kamen s najfinijim pijeskom brušenim vibracijama elktroničkog već desetljećima. Otok koji je inspirirao, oblikovao putanje, postavljao standarde, lansirao karijere i kreativne potencijale, pleše tako u Ushuai do velikog finala zatvaranja 1. listopada. 
 
Subota će označiti konačni naklon i pozdrav plesačima, jer sve što vrijedi zaslužuje otići uz prasak. Zvučnici će prasnuti oko subotnjeg podneva i to uz nikada do sada viđeni b2b Seth Troxlera i The Martinez Brothersa.

 
O Sethu znaš već sve što se ima za znati no kako je mamica znanja upravo to da ponoviš kako bi se upeklo u neurone, izvoli.
 
Modni guru svih onih koji se kunu u havajke i frkanje brka, frajer s kojeg jedeš sushi, enfant terrible scene i najduži jezike elektroničkog baš je Seth Troxler.
 
Tip od kojega nikada nećeš čuti odgovor koji si očekivao, čiji monolozi stručno pogode u samo srce elektroničkog, od slatkih 16 zaljubljen je u sve što proizvodi buku. Zaposlen u trgovini ploča Melodies and Memories paralelno je živio i iza pulta nexusa detroitske elektronike, klubu The Works, a budućnost otvara vrata elektroničkih zvijeri kao što su Fabric, Tenax, MUTEK, Panorama Bar, Watergate, Robert Johnson, Detroit Electroinc Music Festival, The Rex, Fuse, Avalon i The End Up, i sprema mu u ruke rezidenciju u berlinskom Club der Visionäre kao i mjesečnu rezidenciju u Berlin Weekend Clubu i Alte Borse u Zurichu. Kada je ime zadobilo momentum, kako vrijeme prolazi Seth sve češće koristi svoje moći za altruizam i podizanje socijalne svijesti.

 
Uz braću Martinez, pridružuju se i Black Coffee, Damian Lazarus, Lauren Lane, Francisco Allendes kao i Andrea Oliva. Do kada se partija na praskanju praska? Nitko nije siguran. Stati će vjerojatno negdje tijekom nedjeljnog jutra, ali odokativno računaj na gotovo 24 sata plesa.
NIkada do sada viđeni b2b zatvara Ushuaiu za kraj sezone?