Skip to main content
  • 3.05.2017.

Kanzyani dio Zagreb Weekend Takeovera!

Za sve one koji vole zvuk i Zagreb, 2. i 3. lipnja je upisan kao nimalo običan zagrebački vikend u kojem Sinusov We Love Sound izdanak na ulice metropole iznosi jedan dnevni open air, noćnu smjenu u 4 kluba i suvereno prekrasan after.


Zateknemo li te već s kartom u džepu ili kako pažljivo pratiš rasplete tada znamo da znaš da će se plesati na velike poput Loco Dicea, Chrisa Liebinga, tINI, Timo Maasa, Enza Sitagusu, Marinu Karamarko, Mariana Mateljana… S nama je i još jedan iskusni meštar pulteva, subalkanac ritma i posvojeni Hrvat, gospodin Kanzyani, koji domom zove Sloveniju. Slovenski rodovnik techna tako je Valentinovim prisustvom bogatiji za onoga koji ne vjeruje u marginalizacije, ograde, stagnacije i žanrovska rascjepljenja već izdanjima lomi kalupe koje kasnije slaže u mozaike techna i house izleta.

Jednako ugodno osjeća se  i na festivalskoj pozornici kao i u mračnom znojnom podrumu. Aktivan na regionalnoj usko povezanoj sceni od sredine 90-ih, ujedno je i jedan od prvih rezidenata legendarne internacionalno prepoznate ambasade beata koju poznaješ kao Gavioli. 2005. pokrenut je odnedavna reanimirani label Jesus Loved You, koji se koncentrira na vinilna izdanja u doba digitalnog diseminiranja glazbe, a ista nit predanosti u posljednjem desetljeću ga je ujedno učinila jednim od najtraženijih underground vinyl DJ-a, dok nakon serijala mega uspješnih EP-a, 2012. nastaje debitantski album "Love & Gratitude" na renomiranom Cadenza labelu.

Pa za malo zagrijavanja za vještinu baci oko na prošlogodišnji set i zatim otplovi digitalnim slivom na Entrio po svoje upade. Dobro nam došli na Zagreb Weekend Takeover.i vidimo se u subotu, 3. lipnja, u sportskom parku Mladost.

{youtube}S43slYoFkWo{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk