Skip to main content
  • 6.02.2024.

Karnevalski vikend u Crkvi: Blenders, Ivan Mastermix i Pig&Dan

Riječki karneval nezaobilazan je događaj za sve stanovnike grada Rijeke, ali i okolice. Ovaj vikend, pun zabave i bezbrižnosti, iz godine u godinu postaje sve bolji, veseliji i neobuzdaniji, a iz popularnog riječkog kluba će se pobrinuti da tako i ostane.

Piše: 

U petak 9. veljače, u riječku Crkvu stiže banjalučka organizacija BLEND sa svojim opasnim zvukom i postavom – Beatriss, Deeda, Satira i Panopticon.

BLEND je mlada elektronička organizacija posvećena kulturi tvrđih elektroničkih žanrova sa sjedištem u Banja Luci, ali svojim pokretom i nastupima diljem regije šire priču i kulturu tvrdih zvukova.

Upad do ponoći iznosi 8€, a iza ponoći 10€.

FB EVENT: BLENDERS at Crkva Club

U subotu 10. veljače, Ivan Mastermix se vraća u Crkvu te ju pretvara u epicentar house groznice uz lokalne talente – DJ Sasshu i DJ Robbyja.

Ivan Mastermix na sceni je preko 30 godina, jedan je od pionira housea, ali i kompletne elektroničke scene u Hrvatskoj. Zbog svog utjecaja na scenu, mnogi ga smatraju kumom hrvatskog housea. Njegove trake godinama vrte svjetski poznati DJ-evi, a u Crkvi sprema putovanje kroz glazbene generacije i ritmove koji su oblikovali house scenu.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: IVAN MASTERMIX at Crkva Club

Vrhunac karnevalskog vikenda u riječkoj Crkvi je u nedjelju 11. veljače, na samom “Carnival Party” plesu pod maskama uz tražene goste Pig&Dan. Osim španjolskog DJ dua vrhunac karnevalskog vikenda svojim setovima će obilježiti i ikona Riječke scene DJ Ogi te Dino Jukić, Tias b2b IC, DJ Friki, Dikla te Skarros.

Glavni gosti ovogodišnjeg Crkvinog “Carnival Partyja” su španjolska glazbena sila Pig&Dan. Prekaljeni techno duo svoj život je posvetio stvaranju euforičnih trenutaka kroz svoju glazbu, a njihov glazbeni put ih je odveo do svih važnih klubova, kao i najvećih svjetskih festivala poput Tomorrowlanda i Ultre.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: CARNIVAL PARTY w/ Pig&Dan

sonus 2
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.