Skip to main content
  • 6.02.2024.

Faithless najavili prvi live show nakon osam godina u čast Maxija Jazza

Legendarni elektronički bend će ovog ljeta izvesti nekoliko nastupa na kojima će svirati staru i novu glazbu.

Piše: 

Faithless su najavili prvi live show kao bend nakon osam godina u čast njihovom preminulom frontmanu Maxiju Jazzu.

Legendarni engleski elektronički live bend je potvrđen za festival Camp Bestival Shropshire koji će se održati ovog ljeta, a na njemu će svirati novu i staru glazbu te pripremiti show koji će slaviti rad i djelo Maxija.

Povodom ponovnog okupljanja, Sister Bliss je izjavila: “Jako smo sretni što možemo najaviti povratak Faithlessa u live izdanju nakon osam godina odsustva i ne možemo zamisliti bolju lokaciju za to napraviti od svetog polja Campa Bestivala. Ovo će biti jedna velika proslava, jedva čekamo da nam se pridružite. Čeka nas uzbudljivo ljeto.”

Nagađanja o njihovom povratku su krenula još prije nekoliko dana, kada su se na društvenim mrežama Faithlessa arhivirale sve objave. Kako kruže glasine, nastup na Camp Bestival Shropshire festivalu je tek prvi od najavljenih festivalskih nastupa legendarnog elektroničkog benda ovog ljeta.

Na novim nastupima, Faithless će osim najvećih hitova poput “Insomnia” i “God is a DJ” svirati i materijal s posljednjih albuma koji su nastali u suradnji s R Plusom i Ameliom Fox, bez Maxija JazzaWeDisappear i For Lovers, Not Killers.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2