Kevin Saunderson

Kevin Saunderson krajem travnja u Bosni

Četvrtak, 23 Ožujak 2006
30. travnja, Clubvibes.info agencija organizira najznačajnije gostovanje u ovoj godini u Bosni i Hercegovini. Tada će Tenis Centar u Lukavcu (u blizini Tuzle) ugostiti jedno od najznačajnijih imena elektronske scene u svijetu, Kevina Saunderson-a.

Prostor Tenis Centra prima preko 1500 ljudi, i vjerujemo da će se tu noć tražiti mjesto više. Ozvučenje koje će se koristiti je Turbo Sound jačine 12 kW. Svjetlo će biti jačine 16 kW, a pored osnovnog sistema osvjetljenja tu noć će biti postavljeni posebni laseri, dim mašina i mnogi drugi svjetlosni efekti. Za sigurnost posjetitelja će se brinuti Alarm West zaštitarska kuća, te policija Tuzlanskog kantona. Cijena ulaza je 10 KM (40 kn, 5 €) do 00:00 h , 15 KM (60 kn, 8€)poslije 00:00h.

Također za ovaj događaj će biti organiziran i prijevoz iz Mostara, Sarajeva a ukoliko bude dovoljno interesa i iz drugih gradova. Autobus iz Mostara do Lukavca i nazad (direktno pred Tenis Centar) je 45 KM, u cijenu je uračunata karta za party. Cijena povratne karte iz Sarajeva do Lukavca iznosi 30 KM.

Napomena: Sama povratna karta Mostar - Tuzla (Lukavac) u redovnoj vožnji košta 50 KM, a Sarajevo - Tuzla 25 KM. Rezervacije se vrše na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript - potrebno je da pošaljete puno ime i prezime, kontakt telefon te mjesto polaska, u subject stavite "Rezervacija za Kevin Saunderson-a".


Kevin Saunderson krajem travnja u Bosni