Skip to main content
  • 6.05.2017.

Klass s novim imprintom izdaje kvalitetnu glazbu besplatno!

Klasa stoji kao ona koja sugerira kvalitetu, standarde, dostojanstvo, still, ponos i vrijednost iza onoga što radiš, nužno se smještajući na svoje mjesto na ljestvici kroz pozitivnu konkurenciju s klasom iznad ili ispod.


Konkurencije nose svoje negativne konotacije samo u kapitalističkoj utrci za profitom. Ubiješ li stoga hidru koja upravlja dominantnom socijalno-ekonomskom klimom svoga trenutka u vremenu dogodi se nešto magično. Bez Don Quiotovske potrage za stalno rastućim bankovnim računom, koja nikada ne nalazi zadovoljenje, stoji sonični altruizam, glazbeni, ljudski i umjetnički način da dijeliš.

U pozadini dobronamjernih inklinacija koje ne žele biti uprljane koristoljubljem stoji novi mladi imprint Deepnd Records, jednako tako mladoga, svježe punoljetnog gospodina iz Novske, a alias Klass krije Filipa koji je Hrvatsku zamijenio Dusseldorfom u istraživanju housea i nešto oštrijeg mu brata electro housea.

2014. odnosi nagradu za Croatian Youngest DJ, a do sada su se puti križali s labelima poput Beatality Records, Urbanlife Group, Hochspannung Records, 5howtime Music, HeadzUp Records i globalno poznate bombe Spinnin' Recordsa koji ga prima u svoj Talent Pool i predstavlja njegovu traku kao traku tjedna, a 2017. ga  je ujedno zatekla i kao jednoga od 8 umjetnika na ADE Beats From Croatia kompilaciji.

Tek mladica, na sceni prisutan od 2012., time stavlja još impresivniju točku na i ove dobronamjerne ideje u kojoj bi znanje i glazba trebali biti univerzalno dostupna dobra, neovisna o financijama onih u njih zaljubljenih. Label je rođen u bablje ljeto prethodne godine, a prvo Izdanje "Klass – This Musik (Original Mix)" potvrdilo je ispravnost dobrohotne misije s preko 15 000 slušanja u prvih pet dana. Uslijedila je No Nameova traka  "Out Of Here" da bi od jučer službeno bila dostupna i Klassova vlastita "Bassface".

Ono što ideje uglavnom rade najbolje jest da rastu, pa tako nedavno u narativ upada i Friday Mixtape priča gdje je u prvom izdanju gostovao jedan s Armada obiteljskog stola, eedion.

Demo trake se prihvaćaju na deepndrecords@gmail.com kao linkovi na privatne Soundcloud objave, a Klass razmatra sve pristiglo s Deep House, Tech House, Techno, Future House, House, Tribal, Experimental House i Nu House lepeze.

Budućnosti su uvijek neizvjesne koliko god bio pripremljen, ali trud, srce i rad imaju tendenciju okrenuti šanse u tvoju korist, a zapreke se povuku pred voljom i predanosti! Pa baci oko na službena sidra imprinta na Facebooku i SoundCloudu i upamti – nikada više nećeš biti tako mlad kao što si sada pa samo pleši, pleši, pleši!

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2