Skip to main content

Potpuno funkcionalne Roland TR-808 Adidas tenisice!

Samo tu i tamo u svakoj kreativnoj domeni pojavi ono koje sasvim korelira sa svojim vremenom – u pravo doba, na pravom mjestu s ispravnom kulturnom i tehnološkom podlogom da postane potporanj izražavanja jedne generacije.


I Roland TR-808 ritam mašina i Adidas učinili su isto u svojim zasebnim područjima, donoseći revoluciju, pa nije neobično da su progresivni mislioci današnjice, mladi kreativci koji plivaju u poslovnom i konceptualnom, okupljeni oko njujorške inovativne marketing agencije Neely & Daughters, odlučili spojiti ove lifestyle beatove i stvoriti sasvim novu fuziju proizvodnjom Roland TR-808 inspiriranih sasvim funkcionalnih Adidas tenisica.

Ideja za dizajn nadošla je ponukana Adidasovim kreativnim izazovom "Just For Kicks", a dizajnirane tenisice dobile su naziv "Neely Air Roland TR-808: Disturb the Peace". Inspiracija dolazi kao višeslojna kaskada koja se naposljetku spaja u smisleni bešavni konglomerat sjajnog i, uz TR-808, muze dolaze i iz break dance kulture kao i činjenice da je policijska šifra za remećenje reda i mira također "808". Tenisice nose u sebi 6 unaprijed programiranih modula kao i mogućnost manipulacije glasnoćom. Za sve one koji su sada već zamišljali svoju apsolutnu supremaciju kula na podiju s jednima od ovih na stopalima – otvorite kišobran! Morat ćemo vam kišiti na paradu jer ovaj genijalni odjevni predmet za sada postoji samo kao prototip i nisu na raspolaganju za kupnju.

No da skinemo oštricu s ove vijesti, osjeti se slobodnim ovo podne subote poigrajti se s njegovom online verzijom ovdje.

sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2