Skip to main content
  • 14.10.2019.

Klub koji 365 dana u godini mijenja vlasnika i program svaki dan

Klub u kojem možete doživjeti raznolikost rave scene svaki dan u godini sa programima koji rangiraju od 'roštiljaj i partijaj' preko drag i  cirkus predstava – predstavljaju svoj koncept tijekom ADE-a. 

Piše: 

Societeit SEXYLAND naziv je ovog unikatnog mjesta u Amsterdamu koje svaki dan prepušta svoj prostor u ruke i potpunu slobodu drugim organizatorima kako bi predstavio količinu kretivnosti i raznolikosti u ovom bogatom plesnom gradu a programi će trajati sve dane Amsterdam Dance Eventa, od 16.-20. listopada.

Prvog dana, u srijedu 16.listopada, predstavaljat će nove mlade eksperimentalne glazbenike SYMBYOSYS od kojih se može očekivati raznolikost od dancehalla do sub 4×4 ritmova. Drugog dana festivala imaju događaj Burn Down The House u kojem njujorški koncept koji promovira queer zajednicu kroz clubbing scenu radi devetosatnu mješavinu suvremenih glazbenika i veterana industrije.

U petak, uživat će se na trećem izdanju Safe Grill gdje će nas  lokalni DJ-evi zabavljati iza pulta dok čekaš da ti se ispeče burger. Za kraj, zadnjeg dana izvodi se spektaklinaziva Sexy Mess kojem je cilj izvuči iz posjetitelja  najluđu, najslobodniju  sexy verziju tebe kakva god ona bila sa ciljem širenja fetiš subkulture široj LGBTQI zajednici. Dok plešeš ujedno i gledaš drag, fetiš i cirkuske izvedbe i performanse uz izvedbe art kolektiva iz Brooklyna, Berlina, Amsterdama i drugih gradova.


Ovaj osebujni program Societeit SEXYLAND-a  zapravo ide istim tempom i ne staje cijelu godinu te nije iznenađenje što je ovaj klub dio Amsterdam Dance Eventa a cijeli program festivala pogledajte na službenoj stranci.

 

brejcha 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star desk