Skip to main content
  • 14.10.2019.

Pogledajte šestosatni ‘live stream’ iz Aquarius kluba prošlog vikenda

Prošlog petka, tri kolektiva udružila su snage i napravili su poseban audio-vizualni ugođaj na malom podiju Aquariusa.

Piše: 

Synesthesia kolektiv, kojem je cilj svoju strast za microhouse glazbom upotpuniti vizualnim sadržajem, na svakom partyu iznenade sa nečim novim a ovoga puta doveli su Mediummovement i Kontrast, što smo i najavili prošlog tjedna. Pogledajte video cijele večeri koja se uživo prikazivala na youtube-u jer slika, a u našem svijetu i zvuk, govori više od tisuću riječi.


Mediummovement  bio je zadužen za vizualni dio te su iznad poznatog DJ booth-a A1 floora projicirali svoje projekcije inspirirane njihovim grafičkim radovima na Akademiji likovne umjetnosti ali u verziji slika u pokretu. Osim što tijekom večeri nijedan kadar nije bio isti, konceptualno su uredili i  DJ pult. Plesači su odlično reagirali na popratni vizualni sadržaj a on je također vidljiv i tijekom live stream-a.

Kontrastovci su uspješno, sa tri kamere postavljene unutar kluba, naizmjenično i neprekidno prikazivali vizualni dio, što se događa na pultu te dio plesnog podija uz naravno savršen zvuk. Dgree i Spinn također DJ-evi iz kolektiva Kontrast, odvirali su u samoj špici partya  dvosatni 'vinyl only' set te pošteno razradili publiku koju je synesthesia DJ sekcija zagrijala ali i otpratila doma u gotovo 7 sati ujutro.

 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk