Skip to main content
  • 5.11.2021.

Klupske vijesti: Ibiza, London, Offenbach

U kraćem pregledu donosimo vijesti iz poznatijih klubova elektroničke glazbe diljem svijeta.

Piše: 

Naslovna foto

Robert Johnson

1. Otvara se Robert Johnson u Offenbachu nakon 20 mjeseci

Dva desetljeća Robert Johnson je oblikovao generacije producenata, DJ-a, glazbenika i posjetitelja klubova. Klub, koji od početka pandemije nije mogao organizirati partye, već nekoliko dana privlači ljude na društvenim mrežama mogućim ponovnim otvaranjem. Sada će se vrata kluba ponovno otvoriti u petak, 5. studenog. Line up: Dixon, Black Spuma, Chinaski, Franziska Berns, Ata. U klubu je nekoć gostovao i naš Homeboy.

2. Potpišite peticiju za spas londonskog Printworksa

U tijeku je potpisivanje peticije za spas Printworksa u Londonu nakon što su se pojavili planovi koji sugeriraju da bi se zgrada mogla preurediti u uredski prostor. Printworks, otvoren još 2017.g. kapaciteta 6 tisuća posjetitelja ugostilo je brojne poznate svjetske DJ-e, a tamo je snimljena i scena za novi film "The Batman". Klubovi iz cijelog UK-a potpisali su peticiju, a organizatori su također potaknuli ljude da kontaktiraju vladine i građevinske dužnosnike kako bi pokazali podršku da Printworks ostane otvoren.


Photo: izvor Facebook Printoworks London

3. Otvara se Space na Ibizi 2022.

Novi klub radit će kao bar i restoran, a imat će i klupske večeri. To uključuje restoran i bar s glazbenom temom, Space Sun Beach, koji se nalazi na Sunset Stripu u San Antoniju, unutar zgrade Posta del Sol. Glazbeni programi u baru odaju počast pokojnom Joséu Padilli — legendarnom DJ-u Ibize koji je preminuo prošle godine u 64. Osim toga, Roselló je također otkrio da će se duh starog Spacea osjetiti i nizom klupskih događaja koji će se održati na Ibizi pod imenom "Sundays at Space". Mjesto održavanja bit će objavljeno kada se "sve potvrdi i potpišu ugovori".

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2