Skip to main content
  • 5.06.2015.

Klupski dragulj na Glavnom zagrebačkom kolodvoru

Nakon Ecstatic Scounda s Ivanom Komlinovićem u petak i Abyssa u subotu, Taboo ce i ovog vikenda ugostiti Gjurine programe WildCard Tech sa šest DJ aseva iz rukava te Get High s Toxicom i E-Baseom.

Piše: 


Grotlo je zakuhalo i prošlog vikenda u Gjurinoj režiji te produkciji društva iz Tabooa. Petak je zagrijao Ecstatic Sound koji je energičnim nastupom otvorila mlada nada Leon B. Leonov set je nabrijao ekipu za legendarnog Ivana Komlinovića koji je pokazao zašto vrijedi biti originalan odsviravši pravi set za šmekere na koji su se nadogradili rezidenti Stekherson i Pillsman. Za Pillsmana se mora reći kako je odradio jednu od najboljih svirki u dugo vremena, te zatečenu vatru raspalio u pravi požar koji je stavljen pod kontrolu tek nešto prije podneva.

Fotogalerija – Estatic Sound with Ivan Komlinović @ Taboo

Na subotnjem Abyss-u su DAV, Mataya i M.I.L.E. ponovo usijali grotlo u kome se okupila još veća masa zagrebačkih partijanera i njihovih gostiju koji su sa zagrijavanjem turističke sezone u sve većem broju počeli otkrivati klupski dragulj na Glavnom Kolodvoru.

Ovog petka se suradnja u vatrenom stilu nastavlja uz WildCard Tech na kojem večeras nastupaju Shi Pe, Mataya, Nino Galovac, Galinac Galinac, Jolly Joke, te Leon B. Sve u svemu šest vrhunskih dj-a priprema pravu klupsku poslasticu o kojoj više možete saznati ovdje. Subota je rezervirana za Get High Summer Edition na kojemu će svirati legendarni Toxic, te E-Base i T-Bo, a zainteresirane posjetitelje se savjetuje da se pripreme za partijanje koje bi moglo potrajati do debelo popodne.

Nakon svega već viđenog i doživljenog a ususret onome što tek slijedi možemo samo zaključiti kako partijanerski duh i elektronska glazba, nakon godina terora lakih nota i kiča, opet stoluju u strogom centru grada.

Piše: PF PS Production

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2