Skip to main content
  • alt
  • 24.09.2015.

Kome šumi šum i što radi Scotty u Cadenzi?

Što reći o šumu? Kome šumi na umu? Pa ako te ovaj petak uvečer dočeka na podiju novog i poboljšanog friško otvorenog elektroničkog utočišta Cadenze, tada šumi tebi.

 
25. rujna, označava prvi vikend novog života u Savskoj 141 nakon otvaranja prošloga tjedna i Sylph i Gogolesko stižu u, sada već dobro poznatom, pulsirajućem tandemskom empatičkom izdanju.

alt

 
Organizatori ovogodišnjeg KOA festivala koji je okupio 1500 suritmički hipnotiziranih dolaze pod šumnim i pomalo opskurnim nazivom Emphatic Affinity. Empat je onaj koji zna, koji razumije, koji osjeća ono što ti osjećaš i zna što ti treba još prije no što tebi samome sjedne u svijest i nudi ti to u mraku podija. Upadaš za 20 dlakavih kuna (sav profit DJ-ima), i onda na šanku sukneš free kratku za zagrijavanje i pravac na floor.
 
A Scotty? On ove subote, 26. rujna, uzima pauzu od Star Treka i upada u Cadenzu na “Deep Me Up Scotty” i ovoga puta ne ide visoko nego duboko, čisto da malo promijeni đir. Što ćeš čitave dane u svemirskom brodu ako je party u Savskoj?! Tako nam s cjelovečernjim neumornim, dubokim kao bezdan, deep house setom u 22 sata stižu Igor Fabris a.k.a. Powertrip i DJ Amadun. S 30 godina iskustva pod pojasom Powetrip najavljuje uhu ugodni Berlin i Detroit deep house.

alt

 
Sretan vam vikend dragi naši! Cadenza čeka!
 
dobar house desktiop
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
dobar house mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.