Skip to main content
  • Kraftwerk
  • 10.02.2013.

Kraftwerk oduševili Tate Modern!

1250 ljudi prisustvovalo je prvom od ukupno osam predstava koje će poznati pioniri elektronike održati u londonskom Tate Modern muzeju. Prema recenzijama i reakcijama ljudi, ovo je 'najbolji multimedijalni događaj na planetu'.

Piše: 

Naslovna foto

Kraftwerk

Samom događaju prisustvovali su članovi novovalnog britanskog benda Orchestral Manoeuvres In The DarkAndy McCluskey i Paul Humphreys, koji su uvelike utjecani od strane kraftwerkovaca.

Kako oni kažu, a koji su ih gledali već nekoliko puta, Kraftwerk u 3D dvosatnom izdanju izgledaju nevjerojatno. 'Zapanjujuće je da su i nakon 40 godina karijere i dalje relevantni.' Također, hvala njihovo premještanje iz koncertnih dvorana u muzejski prostor, jer su, kako kažu, oduvijek bili performans.
{youtube}_AU5aMAx80Q{/youtube}

Također, kako saznajemo, Kraftwerk su promijenili dosta toga u izvođenju svojih 8 albuma, pa je tako stvar Radioactivity postala stvar usmjerena anti radioaktivnost, Ralf pjeva na japanskom, a promijenili su i neke riječi u Man Machine, čineći stvar više negativnom.
{youtube}BSTjpUbopd8{/youtube}

Na kraju, OMD dodaju kako neki tvrde da su Beatlesi najviše utjecali na razvoj moderne glazbe, ali oni misle kako su to upravo Kraftwerk.

Što su još rekli pročitajte OVDJE.

sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2