Skip to main content
  • Moxie tus
  • 10.02.2013.

Zvučnik i tuš!

Za sve ljubitelje pjevanja pod tušem, za sve one koji se vole dugo tuširati i istovremeno slušati mjuzu, za sve one koji vole moderan i inovativan dizajn, i sve druge, sada možete imati tuš i zvučnik u jednom.

Piše: 

Naslovna foto

Moxie tus

Moxie tuš i bežični zvučnik kompanije Kohler (proizvođača tuševa) sada vam omogućuju da uživate u vašoj glabenoj kolekciji čak i kada se tuširate.
{youtube}cd36Dn0VytA{/youtube}

Radi se o kvalitetnoj glavi za tuširanje sa spojivim zvučnikom koji se bluetoothom veže za neki od vaših gadgeta, kako bi tijekom tušranja uživali u vašim najdražim stvarima. Van kupaonice zvučnik i nije najbolji, ali zato pod tušem funkcionira odlično. Puni se jednostavnim skidanjem s glave tuša i spajanjem na USB, a baterija traje oko 7 sati.

alt

Recenzije tuša su odlične, jedina je zamjerka što nema volume control na samom zvučniku, nego se jačina zvuka kontrolira isključivo preko spojenog telefona, tableta ili čega god, a spojivo je na nekoliko metara od vašeg gadgeta.
{youtube}UlqXf9BAjeM{/youtube}

S obzirom da je zvučnik odvojiv, može se koristiti i u drugim situacijama gdje vam je bitno da imate vodootporni zvučnik, poput plaže ili bazena. Sam dizajn je također privlačan, a cijena je oko 200$.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2