Skip to main content
  • 4.10.2023.

Kraj sezone u Revelinu: -Žrtve smo ovogodišnjeg uspjeha pa su očekivanja publike velika-

Culture Club Revelin ovoga vikenda završava svoj ljetni dio programa te slavi kraj uspješne sezone

Piše: 


U petak, 6. listopada, u poznati dubrovački klub vraća se jedan od najperspektivnijih mladih producenata, Fred Lenix, koji je prije tri mjeseca debutirao u klubu te oduševio publiku i organizatore. Dan nakon će se na pozornici Revelina izmijenjivati pet resident DJ-eva koji su ove godine svakodnevno zabavljali publiku: Alex G, Bozzo, Danclectric, El Maar i Kosta Radman.

Organizatori napominju kako su za ovaj vikend pripremii posebne ponude ulaznica i pića po promotivnim cijenama. Posjetitelji će cijelog vikenda sva pića plaćati duplo jeftinije do 00:20 te je ulaz u klub besplatan do 00:30. Osim toga, iz kluba javljaju kako su pripremili posebne ponude za VIP ulaznice. Napominju kako se u Dubrovniku na dvije lokacije nalaze i grupni promo paketi: u uredu Revelina u Vukovarskoj 30 te u baru Casablanca u Zamanjinoj 7.

Najbogatiji program do sad

Culture Club Revelin u svibnju je proglašen 20. najboljim klubom na svijetu prema ljestvici DJ Mag-a, a ovog ljeta u njemu je nastupilo viiše od pedeset poznatih producenata i DJ-eva iz svih dijelova svijeta.

“Sezona je, kao što smo i očekivali, bila prepuna izazova, ali rezultati su tu. Ušli smo u 10. mjesec s punim plesnim podijem većinom dana u tjednu. Iznimno sam zadovoljan s publikom i izvođačima i teško da bi mogao izdvojiti jedan poseban event. Oko svakog smo se drugačije postavljali i sa svima smo ostvarili stvarno impresivne rezultate”, izjavio je Filip Sulić, glavni booking menadžer kluba Revelin te resident DJ poznat po umjetničkom imenu Dancelectric.

„Ovu sezonu smo po prvi puta ponudili tri gostujuća izvodjaca u tjednu što je samo po sebi zahtjevalo tri puta veći rad i trud u svim segmentima poslovanja. Prethodnih sezona smo imali jedno gostovanje internacionalnog DJ-a te mnostvo regionalnih izvođača“, istaknuo je Sulić dodavši da su ovogodišnji program prilagodili visokim ciljevima i kriterijima koje su postavili nakon prošle godine.

Većina izvođača želi nastupiti i iduće godine

U Revelinu su u proteklih 150 radnih noći nastupili brojni svjetski priznati izvođači, uključujući Dipla, Shaquille O'Neala koji se predstavlja pod umjetničkim imenom DJ Diesel, Vintage Culturea, Johna Summita i brojnih drugih koji su ostavili svoj trag u dubrovačkim zidinama te publici i organizatorima pružili poseban doživljaj.

„Teško je izdvojiti jednu anegdotu u 150 evenata, međutim u pamćenju će mi zasigurno ostati B2B set sa Vintage Culture-om, after party sa Shaquille-om, večera i trosatni razgovor s Dubfireom koji me baš impresionirao kao osoba, afterparty sa Solardom u backstageu, ZHU i njegov team koji se iznimno potrudio oko asistencije u cijelom projektu te neplanirana večer gdje su samo residenti trebali vrtiti, a Dombresky i Luke Alessy su upali na stage i odvrtili B2B2B. Istaknuo bi i činjenicu da je 99% izvođača u roku od 24 sata zatrazilo preko svog managmenta da im se potvrdi datum 2024. u Revelinu. Kao što rekoh, mnogo toga se proživi i doživi gotovo sve impresije su pozitivne“, kazao je Filip Sulić  te je dodao da je program za ljeto 2024. oko 30% izrađen te da bi do kraja studenog trebali imati kompletan lineup.

„Žrtve smo ovogodisnjeg uspjeha pa su očekivanja publike velika, a na nama je da ih opravamo i mislim da smo na dobrom putu da to i ostvarimo. Više od toga ne mogu otkrivati“, izjavio je poznati resident Dancelecetric.

Više informacija o samim događajima nalaze se na web stranici Revelina te na drstvenim mrezama kluba. Za sve upite i dodatne informacije potrebno je kontaktirati klub putem maila info@clubrevelin.com ili putem mobitela +38598 533 531.

 

soul gravity desktop
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2