Skip to main content

Kraundler je pokrenuo vlastitu glazbenu etiketu

Glazbena etiketa je bazirana na istoimenom “Underground Fusion” party projektu koji Kraundler održava od 2008. godine, a 11. studenog je izašlo prvo izdanje pod nazivom “Illusion”.

Piše: 


"Već dulje vrijeme razmišljao sam o pokretanju vlastite etikete i budući ovoga ljeta nisam imao mnogo nastupa, odlučio sam to realizirati. Bilo je tu puno posla budući sve radim sam, ali s guštom sam prihvatio taj izazov. Cilj mi je stvoriti kvalitetnu techno etiketu koja ni po čemu ne zaostaje za ostalim uspješnim, inozemnim techno etiketama.

Kvalitetna distribucija, cjelokupan grafički dizajn, artwork, promocija na društvenim mrežama i slanjem promo materijala relevantnim techno DJ-ima, samo su neki od elemenata kojima sam se morao pozabaviti, ali sve je to u svrhu postizanja kvalitetnog rezultata", ističe Kraundler.

Kraundler – Illusion (Original Mix)

Prvi EP sadrži dvije moje trake od čega je publika već imala prilike čuti raniju verziju “Illusion” trake na Future Sound Of Zagreb festivalu u Boogaloou, Techno Dozi u Slavonskom brodu i Underground Fusion partyima u Čakovcu i Varaždinu.

"Uskoro izlazi i nekoliko izdanja kvalitetnih regionalnih producenata i jako sam sretan što su me mnogi odlučili podržati čim sam objavo da je pokrenuta etiketa. U našoj regiji ima itekako kvalitetnih techno producenata i želim da se njihovi radovi čuju. Kada se stabilizira situacija s koronom, u planu su i novi partiji, ponajviše s izvođačima s glazbene etikete."

Kraundler – Hyper (Original Mix)

Primaran glazbeni fokus Underground Fusion etikete je melodičan, energičan i moderan techno, koji je prikladan za špicu večeri. Ovim putem pozivam sve zainteresirane producente koji rade spomenutu vrstu glazbe, da slobodno pošalju Soundcloud privat link sa svojim demo radovima na email: demo@undergroundfusion.net

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop