Skip to main content
  • 23.11.2020.

Kiteboarding na delti Neretve odradio je najbolju sezonu ikad

Premda je godina bila neizvjesna, partijanje na delti Neretve nije dovedeno pod znak upitnika.

Piše: 


DSI kolektiv je stvorio čarobnu atmosferu u Kiteboarding klubu koju su nagradili partijaneri dolaskom iz svih krajeva lijepe naše tijekom ljetnih mjeseci.

Donosimo u nastavku zbog čega je klub u Kominu na ušću Neretve od strane čitatelja KS (čitaj: partijanera) odabran za mjesto gdje se najbolje tulumarilo ove godine. Prošlog tjedna objavili smo rezultate istraživanja anketiranih 994 čitatelja našeg portala, a evo i što su nam kazali promotori u svojstvu rezimea sezone:

"Delta Sound Industry kolektiv se ovim putem još jednom zahvaljuje svima na potpori, te možemo slobodno reći da je iza nas odlična sezona, s obzirom na cijelu situaciju s kojom smo se morali nositi.

Kroz sezonu smo ugostili mnogo zvučnih regionalnih imena i odradili smo većinu planiranih evenata. Isto tako naš najvažniji program Go.Hard je održan u potpunosti kako je i bio planiran, i to nam je bio primaran cilj na samom početku.

Uz Go.Hard smo imali i TRACK YOU evente, promo party za Borisa Brejchu u Vojarni, promo party za festival Qoarantine Of Art, te Sound Hard System koji je trajao dvije noći u kojima smo ugostili DJ Ogia, Veztaxa, Mladena Tomica, DJ Jocka, Danitza, Dacha i Marula.

Sad kad su se dojmovi već slegli, svi smo zadovoljni sa sezonom koja nas je samo još više ujedinila, zbog svih prepreka koje smo zajedno savladali. Planovi za iduću sezonu se već pripremaju, imamo mnogo toga što želimo ostvariti te ćemo naporno raditi da uspijemo dosta toga organizirati, najviše kao znak zahvalnosti našoj publici koja nas prati i koja nam daje vjetar u leđa svakim odrađenim eventom."

Atmosferu sa Delte zavirite u ovim predivnim fotografijama ili na IG linkovima u nastavku.

https://www.instagram.com/p/CBs-YogpxdO/
DJ Jock na Qoarantine Of Art Promo Part

https://www.instagram.com/p/CDQ2ElbJICr/
Veztax na Sound Hard System

https://www.instagram.com/p/CDy0T-_pILS/
Matej na Sound Hard System

https://www.instagram.com/p/CEhfcn2p9g8/
DJ Ogi na Go.Hard B-day edition

https://www.instagram.com/p/CFfd5JxJ7MJ/
Dach i M.Schuman na Go.Hard Final


 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2