Skip to main content
  • david guetta
  • 7.05.2013.

Kreiraj za Guettu

Kako bi proslavio izlazak zadnjeg singla svog višestruko platinastog albuma, David Guetta poziva umjetnike i dizajnere iz cijelog svijeta da kreiraju meksičke šiljaste čizme crpeći inspiraciju iz njegovog najnovijeg video-uratka.

Naslovna foto

david guetta

U videu „Play Hard“, u kojem se pojavljuju Ne-Yo i Akon, Guetta gledatelja vodi na jedinstveno putovanje kroz subkulturu momaka koji nose botas picudas mexicanas (meksičke šiljaste čizme). Video je nastao temeljem Guettine povezanosti s Meksikom, zemljom u kojoj je upravo on bio prvi DJ koji je ikad zasvirao na poznatome Azteca stadionu.

{youtube}5dbEhBKGOtY{/youtube}

„Volim Meksiko – tamo sam svirao za Novu godinu na plaži i energija je bila fascinantna. Različitost kultura, strastvenost ljudi, predivne djevojke. Zato sam odabrao meksičke plesače, te smo snimili njihove stvarne, životne priče. Natalie, u leopardskim  hlačama, klasično je obrazovana plesačica koja pleše iz strasti. Ariel, dečko koji pobijedi moje francuske prijatelje, Les twins, u dance offu, pleše svakog dana i ovo je ostvarenje njegovih snova“, pojašnjava koncept videa Guetta.
 
Natjecanje obilježava izlazak videa i slavi jedinstvenu plesnu scenu koje su dio i botas picudas mexicanas. Čizme  su navodno nastale u Matehuali, gradu pokrajine San Luis Potosi, a slavu su stekle usponom tribal guarachero glazbe postavši omiljena obuća svih muških plesača te scene.

{youtube}veQkt4tS0Tc{/youtube}

 
Sam David Guetta će biti jedan od sudaca koji odabarati pobjedničke čizme koje pak moraju biti inspirirane stihovima singla „Play Hard, a glavna nagrada je 1000 američkih dolara. Ukoliko vas je zaintrigiralo, sve detalje potražite na  stranici Talenthousea.
 
 
dobar house desktiop
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju