Skip to main content
  • 2.12.2016.

Kristina Lalić kao techno doza slavonskog petka!

Slavonci kao Slavonci – ako išta rade rade to kako spada, na debelo i masno i sa srcem. Pa se jedan takav party masnog beata smješta i u IQ Club uz gostovanje sjajne nam gospođice Lalić 9. prosinca pod zastavama Techno Doze.

 
IQ je možda značajna stavka koja može prognozirati daljnji tijek tvog životnog puta, no začuđujuće se povlači u sjenu pred titanom emocionalne inteligencije, mnogo više usađene u alele ženskih kromosomskih parova. Pa tako u matrijarhalno obojenom petku u Slavonskom Brodu stiže iz Kande preseljena Beograđanka, Kristina Lalić.

 
Na planetu od '81., za Kristinu je odrastanje bilo eklektična kakofonija klasike, rocka, popa i housea, odlazaka u glazbenu školu, baleta i zbora. I tada odjednom golema ljubav prema elektronici. Uz koordiniranje produkcije na televizijskoj stanici uskoro počinje raditi i kao tonski tehničar i glazbeni urednik i rađa se regionalno proslavljena glazbena emisija Belgrade Clubbing, na čijim valovima predstavlja nova izdanja, vodi intervjue, upućuje ljude na najpartyje grada… više manje postaje recepcija i okosnica Beogradskog noćnog života. 2009. postaje stalno lice na beogradskoj sceni i ujedno počinje svakoga mjeseca na Cross FM-u izdavati “Essential Mix Session”.
 
Mogli ste je upecati i na pozornicama raznih festivala uključujući Easy Tiger i Exit, dok suvereno šeta od housea, preko tech housea pa sve do žešćeg Detroit, minimal i groovy techna, koji dom nalaze na labelima poput Naked Lunch, Gain Records, Start Records. Moderni techno zvuk tako joj otvara i vrata za dijeljenje pozornica s velikima kao što su Ambivalent, Shinedoe, Anja Schneider, Richie Hawtin, Luigi Madonna, Cristian Varela, Len Faki… I? Koja je prava doza techna kada Techno Doza dozira techno? Idi pa vidi!

 
 
IQ otvara vrata u 10 uvečer 9. prosinca i plešemo do svitanja u 6 ujutro, a uz Kristinu soundtrack noći u šakama drže i Lenox, Jaxx Pot i Danijel Boban, a ti fino put slavonskih ravnica i uživaj!
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2