Skip to main content
  • 2.12.2016.

Preminuo fan Erica Prydza za kojeg se postavljao izvanredni show

Prethodnoga tjedna prenijeli smo prekrasnu gestu Erica Prydza i njegova teama koji su odlučili ispuniti posljednju želju terminalno bolesnom fanu.

 
Pod pseudonimom YardleyYeti, James Lillo je na Redditu objasnio kako je u 4. stadiju raka i kako bi volio prije no što napusti priču prisustvovati Prydzovom live showu EPIC 5.0. Tri dana kasnije vijest je dosegla Ericov management i James je dobio mail i poziv da će sa svim plaćenim troškovima bit prevezen u LA na show koji će se specifično zbog njegovih okolnosti održati i ranije od planiranog termina uz to da će sav prihod ići fondaciji koju James sam odabere.
 
Kako je sam napomenuo "Imam karte za EPIC 5.0 (nikada prije ga nisam vidio), ali nisam siguran hoću li dogurati tako daleko i volio bih ga vidjeti još samo jednom." – ne sluteći je sam sebi pogledao u kristalnu kuglu i preminuo samo nekoliko tjedana od ostvarenja konačne želje.
 
Ovakve situacije su one koje izazivaju sirove emocije gubitka sjetiš li se nečije hrabrosti da se bori i da proba nemoguće ma koliko god male bile šanse. Iako su vjerojatnosti karcinoma oduzele život stvorile su oko sebe valove dobra. Eric je napomenuo da će se event i dalje održati, ali sada kao posveta jamesu i da će sav prihod ići Institutu za istraživanje karcinoma. Na stranicu za ulaznice i donacije možete poći ovdje, a Eric se oprostio od čovjeka kojeg nikada nije osobno upoznao, no koji je telematski ostavio toliki utjecaj, riječima:
 
 

 
A James? James je jedan od onih rijetkih ljudi koji je u kratko vrijeme svojom otvorenošću dirnuo mnoge i koji ti je ostavio pouku da se trudiš do posljednjeg daha da svijet bude bolje mjesto. Ako to uspiješ tvoja misija na planetu je ispunjena. Nadamo se da će u institut usmjereni novac omogućiti da mnogi drugi nikada ne moraju u mladosti poželjeti svoje posljednje želje kao James.
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk