Skip to main content
  • 14.01.2017.

KS Promo: Shimetski – Korčulan na uzlaznoj putanji beata

Priče kao priče sve počinju na istom mjestu, na početku, a počeci današnje KS Promo priče startaju na Korčuli.

 
Baš na ovom otoku zaplakao je prije 21 godinu Šime Burazer, kojeg noći napunjene ritmom poznaju pod aliasom Shimetski. Šime je konkubinama pulta krenuo udovoljavati 2012. s krhkih 17 kao rezident jednog lokalnog korčulanskog kafića. Dobar glas ima tendenciju proširiti se šumsko požarnom metodom, pa u narednih godinu dana čitav otok zna za mladog gospodina za pultom.

 
Specifični tech house zvuk i njemu svojstvena tehnika miksanja vode ga 2015. s otoka u jedan od najplesnijih domaćih gradova na obali i tako Shimetski postaje posvojeni Splićanin. Prva svirka smješta se u Mystic bar na Bačvicama i put se križa s lokalnim DJ-ima uključujući i Maria Marelića aka Marula s kojim organizira event u Academia klubu Ghetto. Ljeto donosi i toplu ugodu oko srce jer stiže i poziv od Proizd Blackout ekipe na koji se smješta u ergelu 30. srpnja na istoimenom otočiću korčulanskog arhipelaga, gdje se na lineup gnijezdi uz Jean Marie Kone-a i Ian Pooley-a, novo godišnje doba donosi i nove prostore vlastite produkcije čije zigote možete uhvatiti na društvenim mrežama. 
 
Pa posudi pažnju otočkom tech houseu i novim mogućnostima koje mladi ljudi otvaraju na sceni! Možda baš danas naletiš na ono što si tražio! Enjoy!
 
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2