Skip to main content
  • 17.11.2015.

Kvartet godina plesa i studio 54 na splitskom tlu

CLOstrofobični kloistar klipova, košnica kruženja konobara i konstantni kreativni kolosjek CLO bara slavi kvartet rođendana.

 
No prije no što ovaj poker rođendana zapali buktinje na torti, u petak, 20. studenog, vas CLO zove na jednu reprizu. Iznova povučeni u prošlost, iščupani iz desetljeća i pol u 21. stoljeću vraćamo se regresivno na 70-e i 80-e. Zašto? Jer su dobre stvari zaslužile repeticiju i zaradile svoje mjesto u povijesti glazbe pod kolektivnim pseudonimom DisCLOteque Studio 54. Petak preuzima naravno, kao i svaki do sada, DJ Roko.

 
U njegovim sigurnim rukama nastupa i večer 21. nadnevka mjeseca studenog. Splićani i Splićanke već 4 godine tresu svoje kosti i započinju noći pod ovim krovom. Od 21 nadalje plešeš uz house klasike, groovaš uz melodije današnjice i šećeš kroz disco i funky beat. Rođendani su sjajni, ne samo zato jer imaš novu rundu od 365 ispred sebe već zato jer ti ujedno daje i šansu za refleksiju i prosijavanje iskustva iz onih prethodnih. I siješ tako dalje dok ne ostane samo destilat najboljeg, glatko brašno sjećanja koje podiže prašinu topota novih i starih stopala podno pulta. 

 
Idi, pridruži se slavlju, čestitaj, pleši, popij nešto i uživaj! 
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2