Skip to main content

Kygo večeras nastupa na zatvaranju Olimpijskih igara

Kygo, glazbena zvijezda iz Norveške će u nedjelju, 21. kolovoza, nastupiti na zatvaranju Olimpijskih igara u Rio De Janeiru.

Piše: 


Na stadionu Maracana predstavit će se s pjesmom "Carry Me" na kojoj mu gostuje i pjevačica Julia Michaelis. Pjesma je objavljena na hvaljenom i aktualnom albumu Kyga "Cloud Nine". Norveška zvijezda elektroničke i mainstream scene, glazbenik, DJ, tekstopisac, jednom riječju dvadesetčetverogodišnji pop fenomen će ovim nastupom ujedno lansirati i novu digitalnu platformu Olympic Channel.
{youtube}rUrelS9YXww{/youtube}

"Prilika da budem dio ceremonije zatvaranja Olimpijskih igara u Riju je ogromna prekretnica u mojoj karijeri i bit će to najveći nastup mog života", izjavio je Kygo, napominjući kako je oduvijek i obožavatelj sporta, te ga veseli što će pomoći spajanju glazbe i sporta kroz lansiranje nove platforme.
{youtube}9Sc-ir2UwGU{/youtube}

Kygo je inače prodao više od dva milijuna albuma i 15 milijuna singlova! Spot za hit "Firestone" do sada je pogledan više od 323 milijuna puta. "Kygo i njegova glazba bit će važan element Olympic Channela na kojem će obožavatelji nastaviti dijeliti uzbuđenje oko Rija i Olimpijskih igara tijekom cijele godine", rekao je Mark Parkman, generalni direktor Olympic Channela. Kanal će biti dostupan nakon zatvaranja OI kao mobilna aplikacija i na olympicchannel.com.

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop