Skip to main content
  • 31.10.2016.

Laserska bomba Transmissiona kakvu još nisi vidio!

Glazba već odavno nije samo glazbena.

 
U društvu spektakla ono gledano i konzumirano okom jednako je esencijalno kao i uho kako bi bešavno stvorilo vrući poljubac onoga što sa sobom nosiš kao sjećanje.

Možda ćeš upamtiti nečije riječi, lice ili kako joj je izgledala kosa toga dana na suncu, ali sve te stvari upamtiti ćeš upravo zato jer se sjećanje veže za emocije, a ono što osjećaš kada pogledaš fenomenalnu eksploziju VJ-inga i kako se to radi kada ono što rade rade majstori zanata će biti samo fragment emocije koju su osjećali prosutni. Transmission festival je globalna franšiza sa sjedištima u Amsterdamu, Australiji i Čileu koja si je brand izgradila na temelju izvrsnosti u postavljanu fenomenalnih vizualnih produkcija hardstyle evenata. Česki brand koji je zaživio 2006. inspirirat će svakog dizajnera rasvjete koji drži do sebe.

 
Video koji ćete vidjeti u nastavku isječak je izraelskog dua Vidi Vici s zatvaranja ovogodišnjeg izdanja Transmissiona u Pragu. Vizual je pomeo sve oko sebe i to ne samo količinom, snagom i živosti lasera već i čitom zamršenošću brzinom i točnošću međuigre s glazbenim aspektom. Pa za jedno sasvim sjajno, očne duplje i srce ispunjavajuće, iskustvo stisni full screen i baci jabučicu niže.
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk