Skip to main content
  • 29.03.2023.

Late Replies predvode sljedeći Noguestlist party u Petom Kupeu

Nakon plesnjaka pod crvenim svjetlima u kultnom The Bestu, NoGuestlist se vraća na dobro poznati teren

Piše: 

 

Svega nekoliko dana nakon prošlog NoGuestlist partyja, sljedeći je već na vidiku. Četvrto izdanje NoGuestlist partyja je ove subote 1. travnja, a glavni gosti u Petom Kupeu su Late Replies uz koje će svirati i lokalna podrška – Aldo Morro i Pablo Panda.

Late Replies su londonski DJ i producentski duo specijaliziran u house, tech house, minimal i deep tech zvuku. Duo je poznat po svojoj zaraznoj energiji koju prenose kroz svoje setove, dok se njihova kompletna glazbena raskoš čuje kroz produkciju. Osim s vlastitim izdanjima, njihovi setovi su ispunjeni s vlastitim obradama i editima traka drugih izvođača kojima daju dašak svog zvuka.

Utjecaj na glazbeni ukus Alda Morra imao je pop i dance 80-ih, r’n’b i hip-hop 90-ih, preko kojih je profilirao svoje glazbene odabire i pronašao se u house ritmovima. Organizator brojnih partyja diljem hrvatske, čovjek iza BSH Eventsa, Pablo Panda stiže sa svojim zaraznim house zvukom.

NoGuestlist je tematska serija partyja prepoznatljiva po korištenju isključivo crvenih svjetla u klubu. Osim na vizualni aspekt, organizatori stavljaju naglasak i na uređivanju lokacije. Važna napomena svim zainteresiranima za plesnjak pod crvenim svjetlima treba imati više od 21 godine.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio. Također, za ovaj party vrijede ulaznice i od prošlotjednog partyja na kojem je trebao nastupiti Andrea Oliva, više detalja provjerite na društvenim mrežama NoGuestlista.

FB EVENT: NoGuestlist presents Late Replies at Peti Kupe

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk