Skip to main content
  • 29.03.2023.

Elektronička glazba ne poznaje za godine – Disco Dedo se rasplesao uz Solomuna

Veliko finale prošlogodišnjeg 28. Sarajevo Film Festivala je bilo njegovo zatvaranje  na “The Continuum” partyju uz Solomuna s kojeg smo objavili i aftermovie

Piše: 

Više desetaka tisuća ljudi plesalo je na nagrađenom Klabikinom partyju na ulicama Sarajeva, no među njima se posebno isticao jedan partijaner.

Simpatični, stariji gospodin razbacao se na plesne ritmove Solomuna i osvojio simpatije ne samo drugih posjetitelja već i publike na internetu. Gospodin u “zlatnim godinama” nisu smetale kamere koje su ga snimale jer se on totalno prepustio ritmu glazbe i svojim plesnim pokretima širio je zaraznu energiju.

Video rasplesanog gospodina, pogledala je i ekipa Klabike koja ga je odlučila potražiti. Za to im nije trebalo dugo vremena te su pronašli Disco Dedu, kako su ga službeno nazvali. Disco Dedo i njegova žena pridružili su se ekipi Klabike na ručku gdje su prepričali svoje anegdote iz osam desetljeća života. Kako bi nastavio širiti zaraznu energiju, ekipa Klabike mu je osigurala doživotan upad zajedno s pratnjom na njihove događaje te unikatnu “The Continuum” jaknu s natpisom Disco Dedo.

U nestrpljenju čekamo neki novi Klabika događaj kako bi ponovno vidjeli Disco Dedu u akciji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Klabika (@klabika)

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk