Skip to main content

Lawrence Klein nakon Burn Residencya ”ko da sam u nekom filmu”

Goruću priču donosi nam Lawrence Klein. Nakon Istanbula, Ibiza i Geneve vrijeme je za povratak na obalu Šibenika.

Piše: 

Burn Residency sakuplja mnoge talente i jednome od njih će donijeti titulu pobjednika te mu osigurati ''put među slavne''. I ove godine diljem Europe održavalo se Burn Residency Mix Off natjecanje koje traži predstavnika svoje države kao najboljega i koji će odlaskom na Ibizu zaviriti u svijet ozbiljnog DJ života i barem mu se malo približiti. Jedna takva priča upravo nam je stigla od našega šampiona Lovre.

Donosimo dašak atmosfere koju nam je prenio Lawrence Klein, a odnosi se na drugi krug natjecanja.
Mnogo puta smo doživjeli kako mala država poput Hrvatske ima kvalitetne i ambiciozne ljude koji daleko doguraju. Iako nije prošao u zadnjih 8 vjerujemo kako i sam Lovre smatra da je i ovo već veliki uspjeh za njega s obzirom da prije samo kojeg mjeseca nije ni pomislio da bi do ovoga moglo doći. No kako ističe ''otvorila se nova prilika za razvoj i napredak u glazbenoj karijeri koji planiram što bolje prihvatiti i prezentirati sebe u što boljem izdanju''. Lovre se našao među putnicima na avionu za Ibizu i zajedno za ostalih 14 pobjednika prvog kruga kreće u novu avanturu.

''Sve u svemu jedno predivno i jako bogato iskustvo koje ću pamtiti cijeli život. Presretan sam što sam bio dio ovako velikog natjecanja i imao priliku upoznati toliko puno ljudi. Mislim da je najveća stvar koja proizlazi iz ovog natjecanja da smo svi napredovali kao DJ i artisti u svakom pogledu kroz razna predavanja i priču sa kolegama sa scene i to što smo uspostavili dobre kontakte jedni s drugima te će to siguran sam donijeti neke uspješne zajedničke suradnje''

Bogatiji za nova poznanstva, znanje i nove savjete ovo je za njega tek početak, jer sada kada je prošao ovaj put na Burn Residencyu, kreće u daljni razvoj karijere i sigurno ćemo već ubrzo čuti njegovo ime na raznim line upovima. Kao malo dijete kada dobije novu igračku najdraži moment koji će se dugo zadržati u njegovoj memoriji je nastup na Istanbulskom festivalu Big Burn. I za kraj, pozdrav od Lovre ''bilo je stvarno super, ko da sam u nekom filmu''.

disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2