Skip to main content
  • layo bushwacka
  • 14.11.2012.

Layo & Bushwacka objavili da se razilaze

DJi Layo Paskin i Matthew Benjamin poznatiji kao dvojac Layo & Bushwacka u svom su posljednjem intervju za Societe Perrier objavili kraj zajedničke karijere.

Naslovna foto

Layo & Bushwacka

Došao je i taj dan, nakon četiri zajednička albuma i ogromnog globalnog uspjeha koji je uslijedio nakon singla „Love Story“ Layo & Bushwacka najavili su da će njihov novi album „Rising & Falling“ ujedno biti i posljednji.

{youtube}QceAiVj_1rM{/youtube}

Layo Paskin, čovjek koji stoji iza kultnog londonskog kluba The End u intervjuu je objasnio razloge njihovog razlaza – „Navlačimo zavjese. Naravno bit će još koji zajednički nastup odrađen tijekom 2013., ali to je to od nas. Održavala nas je strast kroz zajednički rad na četiri albuma, preko 50 singlova, remixa, kompilacija za XL, Global Underground i The End. Vjerujem u kvalitetu glazbe koju smo stvorili od 1998. do 2013. i to je ono po čemu trebamo biti zapamćeni. Došli smo do svog prirodnog zaključka“ – zaključio je Paskin.

{youtube}Or_l_fkzEVI{/youtube}

Layo & Bushwacka odrađivat će tijekom sljedeće godine i svoju rezidenciju u londonskom klubu The Egg, a Matthew Benjamin se u narednom vremenu planira fokusirati na svoj drugi projekt Just Be. Njihov zajednički album „Rising and Falling“ izašao je za Olmeto.
{youtube}tD3y8RoTjSY{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk