Skip to main content
  • alt
  • 17.01.2015.

Legende Housea odaju počast Frankieju Knucklesu

Za neke ljude imate osjećaj da nikada neće otići, da im je mjesto ovdje zauvijek da šire glazbu i ljubav. Tako nas je prošle godine zatekao gubitak oca housea Frankiea Knucklesa.

 
Iako je globalna scena već s nekoliko posveta odžalovala Frankieja sada Frankie Knuckles Fundacija sutra, 18. siječnja, baca posebnu posveta imena “For Frankie”. Da je s nama Knuckles bi sutra proslavio 6 desetljeća na planetu.
 
Ovaj party kao izraz poštovanja i zahvale za sve što je učinio za glazbu biti će održan u Smart Baru gdje je Frankie proslavio i svoj posljednji rođendan samo nekoliko mjeseci prije smrti. Njegov vlasnik Joe Shanahan je ujedno bio i dugogodišnji Frankijev prijatelj i jedan je od osnivača fondacije.

alt

 
Na ovom dubokom naklonu i sjetnom pogledu unazad zavrtit će mnogi prijatelji i kolege koji su ga poznavali i voljeli kao Derrick Carter, David Morales, Jamie Principle, Louie Vega, Tony Humphries, Garrett David i Michael Serafini.
 
Party će ujedno biti i glazbeni spomenar za dragog prijatelja i slavlje života i glazbe i nastaviti se dugo u noć natopljen gorko slatkim ritmovima sjećanja na krhkost života.
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2