Skip to main content
  • leon vuksic
  • 6.05.2012.

Leon će pomladiti techno

Leon Vukšić je jedan od onih mladih DJ-a koji strastveno doživljavaju svoju glazbu i na njoj intenzivno rade. S takvim stavom može ići samo naprijed.

Piše: 

Naslovna foto

leon vuksic

Vrijeme je za nove generacije, zna to i Leon iz Karlovca, jer je u naumu da kreativnost izrazi glazbom naišao na podršku jednog od vodećih ukrajinskih DJ-a Spartaquea i njegove etikete I Am Techno, kao i Balthazara & Jackrocka te njihove Renesanz agencije s kojom organiziraju elektroničke festivale i Renesanz partije u Bugarskoj. Za obje etikete Leon je izdao neka od svojih techno izdanja s kojima se našao na beatport top 100 minimal chartu, poput posljednjeg remiksa Skymate – "Smash" koju je Spartaque prošli tjedan pustio u svojoj radijskoj emisiji.

{soundcloud}https://soundcloud.com/leonvuksic/skymate-smash-leon-vuksic{/soundcloud}

Njegova stvar "Gold" izašla je na kompilaciji sa svijetski poznatim imenima kao šta su Joris Voorn, Siniša Tamamović, Fer Br, Cristian Varela, Mladen Tomić, Tomy DeClerque i drugi.
{youtube}UrgSz7orRU8{/youtube}

Trenutno radi na novom singlu s poznatim grčkim dj i producentom Spiros Kaloumenosom i nastupa po zagrebačkim klubovima, stoga ćemo na Leona obratiti pozornost u nadolazećim vremenima.

sea star mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2