Skip to main content
  • lipstick music
  • 19.10.2012.

Lipstick novi hrvatski label

Nakon više godina priprema, Lipstick Music je među nama. Radi se o glazbenom izdavaču sa sjedištem u Hrvatskoj, u Osijeku koji će svoja izdanja objavljivati i na globalnom tržištu.

Naslovna foto

lipstick music

Lipstick Music u stopostotnom je vlasništvu Logo Multimedije, a iza kompletne glazbene i video produkcije koja će izlaziti iz Lipstick Musica stoje Hrvoje Runtić i Mihaela Varga (kojih se ljubitelji plesne glazbe sjećaju kao članova grupe Matrix) s timom odabranih mladih stručnjaka.

Lipstick music objavljivat će isključivo pop i EDM (electronic dance music), a trenutačno ima dvanaest izvođača, čije materijale ćete moći uskoro čuti. Većina izdanja bit će na engleskom jeziku za globalno tržište, no Lipstick Music će objavljivati i izdanja na hrvatskom jeziku. Od izvođača izdvajamo samo nekoliko imena: Matrix, Belmondo, Matrix Restart, Miia, Made In China, no uskoro ćete imati priliku vidjeti i čuti puno više od njih.

{youtube}uQagroW19_U{/youtube}

Sva engleska izdanja će, osim u Hrvatskoj, biti objavljivana i na globalnom tržištu, i to ne samo kroz digitalne servise poput iTunesa, Spotifyja ili Amazona, nego i putem naših brojnih licencnih partnera. Prvi globalni izvođač kojeg ćemo upoznati je novi projekt The Violators, i njihov prvi single "Get Down".
{soundcloud}https://soundcloud.com/lipstickmusic/sets/the-violators-get-down-single/{/soundcloud}

soul gravity desktop
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju