Skip to main content
  • Dirty South
  • 19.10.2012.

Polomljenih rebara do novih materijala

Dirty South (Dragan Roganovic), australski DJ/producent ovdašnjih korijena nedavno je dostigao prvo mjesto s novim hit singlom 'City of Dreams', a potom je polomio rebra nakon pada s jet-skia i najavio nove projekte.

Piše: 

Naslovna foto

Dirty South

Nakon šoua u Miamiu, i kad mu je novi singl dostigao broj 1 na Beatportu, Dirty South odlučio je provesti se vožnjom na jet skiu. Iako je donekle iskusni vozač, očito se malo preračunao u svojim mogućnostima kada je pri brzini od 70mph naglo skrenuo i odletio s jet skia. 'To je kao da udarate beton. Polomio sam nekoliko rebara, ozlijedio leđa, proveo dan u bolnici, i ostale zabavne stvari. Ne mogu se smijat, ne mogu kašljat, ne mogu kihnut. Zanimljivo, ali ide na bolje.'. rekao je Dragan.

Ova nesreća ga je prisilila na mirovanje, i morao je otkazati dvotjednu turneju. No, ono što se čini kao loš trenutak u životu, zapravo je ispao vrlo dobar, bar što se tiče posla. City of Dreams i dalje se penjao svjetskim klubskim chartovima, i postizao odličan uspjeh, a Dragan je to sve gledao iz udobnosti svog kreveta, i planirao što kada se vrati na turneju.

{youtube}tWe19KS-i-c{/youtube}

Isto tako, vrijeme mirovanja iskoristio je kao studijsko vrijeme, jer radi na dvije nove stvari. Jedna od njih je novi EP pod Dirty Southom, a drugi je za bend Ruben Haze, za koji je originalno trebala i biti stvar City of Dreams, na kojoj i pjeva Rudy, vokal Ruben Hazea, a koja će biti na albumu, koji bi, ako sve prođe u redu, trebao izaći unutar 6. mjeseci.

'Više je instrumentalno. Više je pjevač/skladatelj, nalik indie-elektronici. To je nešto drugo za mene, eksperimentiranje i istraživanje drugih tipova pjesama.'. kaže Dragan i dodaje da jedva čeka prezentirati publici.

Što se tiče spomenutog Dirty South EP-a, kaže da radi na puno stvari, ali 's obzirom da se svaki dance umjetnik boji albuma', za koji bi mu trebalo bar 6 mjeseci, a koje si ne može priuštiti zbog brojnih turneja (koje mu, ruku na srce, donose i najviše para, op.), prije će izdati EP.Dirty South Tour

Zasad je Dragan koncentriran na dvomjesečnu turneju, koja mu je i najveća do sada, ako se gleda broj datuma i publike, a biti će i toliko manje osvijetljena, jer je Draganu dojadila ta prenabrijanost svjetla, LED ekrana, dimnih mašina i sl.

Izgleda da se Dirty South vraća u underground, a dok ga mi čekamo tamo, nadamo se da su rebra u redu, i da glisira bar 300m od obale.

sonus 2
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju