Skip to main content
  • carl craig
  • 15.07.2013.

Ljepota jednostavnosti

Detroitski techno DJ i producent Carl Craig na otoku do Ibize, Formenteri, pokreće vlastitu seriju partyja – Somewhere In.

Naslovna foto

carl craig
 
Sam koncept partyja veoma je jednostavan – dobra lokacija, dobra hrana, dobra glazba i dobre vibracije. Što se tiče dobre lokacije, ona je osigurana jer Formentera je predivan otok, dosad netaknut partijanerskom scenom te će ga Craigovi partyji takoreći razdjevičiti. 
 
Posudivši ime od legendarne prodavaonice  ploča Somewhere In Detroit Mad Mikea Banksa, Somewhere In odmak je od bučne ibiške scene te jedinstvena prilika da u intimnome okruženju čujete neke od najboljih producenata današnjice. Upad na party je besplatan, a Carl Craig ohrabruje posjetitelje da dođu ranije kako bi pojeli sushi večeru ili jednostavno uživali u idiličnome okruženju.

{youtube}JC_DjWYkkrc{/youtube}

 
Prvi Somewhere In je na rasporedu sutra, 16. srpnja, kada se Craigu za pultom pridružuju Cassy i Mirko Loco.  Istina jest da je malo kasno, a nije ni jeftino, da se uputite na Formenteru, ali uvijek nam preostaje Barrakud gdje nastupaju i Carl Craig i Cassy.
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2