Skip to main content
  • alt
  • 2.03.2015.

Ljetna sezona u Aquariusu Zrće

Zrćki Aquarius jedan je od hramova glazbe na vrućem pijesku najrasplesanije balkanske plaže i napokon službeno imamo i imena koja će protresti ljetnu sezonu.

 
Tako da kreni si pakirati neki ljetni survival kit i ubaci u ruksak vodu, kaogume, kremu za sunčanje, osobnu, nešto love, sunčane… 
 
4. lipanj donosi otvaranje Spring Breaka s nizozemcem R3habom kojeg ćete ove godine još moći uloviti i na Coachelli i Creamfieldsu. Dan nakon slijedi posjet izvanzemaljaca s obližnjeg planeta. Talijanski duo DJs from Mars koji svoju glazbu opisuje kao sočno zgnječeni produkt bastard popa i alien electra. 

alt

 
6. lipanj si rezerviraj za Quentina Mosimanna, 27-godišnjeg švicarca rođenog na Valentinovo (ironično, dan kada ih je toliko začeto) koji je s 20 pobijedio na francuskom realityju Star Academy i kao rezultat izdao sva albuma “Duel” i “Exibition”.
{youtube}jtd7OPklMBg{/youtube}
 
26.srpnja pak iza pulta staje Kryder, britanac koji snažnim, energijom nakrcanim, setovima priča priče i ujedno je i vlasnik Sosumi Recordsa. Ne slijedi trendove već pušta da ga kroz glazbu vodi vlastita logika.
 
Narednoga dana je zaista vrijeme da otpuhneš prašinu s plesnih cipela jer te u vrućoj ljetnoj noći čeka i njemački majstor house i deep housea s posebnom žicom za remiksanje, što smo vidjeli i s nedavnim izletom u remix Wavesa Mr. Probza, Robin Schulz.

alt

 
28. srpnja monopol nad zvučnicima preuzima Tom Staar. Ovaj britanac s posebnim darom za produkciju vrtio je bok uz bok s Fatboy Slimom, Deadmau5-om, Erolom Alkanom, Annie Mac…

alt

 
Kolovoz za sada donosi dva imena od kojih želiš zagrliti i poljubiti sam sebe. 2. kolovoza u Aquarius će ušetati nizozemac Ummet Ozcan, a ovo ljeto ćete ga moći uloviti i na Mysterylandu i Creamfieldsu. Dan nakon plešemo uz Michela Calfana, francuza koji će ovoga mjeseca odletjeti i u Miami kako bi zavrtio na Ultri.

alt

 
Satovi polako otkucavaju svoje sretne ure do ljetne sezone koja će glazbom preliti Lijepu Našu. Dok dani ne postanu duži od slatkih noći, ostanite nam pozitivni, rasplesani, nasmijani i zaljubljeni u život ,jer ljeto 2015. će biti jedno od onih koje nećeš tako lako zaboraviti.
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2