Skip to main content
  • alt
  • 2.03.2015.

Tjedni retrovizor – najbolje, najgore, najčitanije

Ponekad su tjedni kaos i ludnica i znaš da ne stigneš popratiti sve što bi želio, pa kako ne bi brinuo furamo ti prošlotjedni top 10 najčitanijih vijesti.


Na posljednjem mjestu naše liste našla se najava sjajnog partyja koji očekuje na flooru Aquariusa. S.O.S. je nekada vapio za spasenjem duše (Save Our Souls), ali duše su u ovoj inačici zamijenjene zvukom. Pođite 14. ožujka spasiti progressive house uz Skipper Crew.

alt

 
Zatim ste bili jako zadovoljni riječkom tendencijom spram strogo undergrounda koji je derao u Galileu na posljendji dan veljače i plesali na jedan leđa o leđa s Speedyjem i Goranom Kanom.
 
Mjesto broj 8 zauzela je objava novih imena koja će od 28. lipnja od 2.srpnja tresti Papayu i Aquarius na Zrču pa chekiraj tko se naselio na lineup
Hideouta 2015.
 
Na sedmicu je zasjela suradnja deepholičara i Klubske na podcastu s istambulskim DJ-om, producentom, bubnjarom, jazzistom, majstorom melodioznog housea s zvukom slatkim poput rahat lokuma, Erenom Erdolom.

alt
 

Broj 6. uveselila je vijest da se Fedde Le Grand vraća u grad pod Marjanom i da će headlinati Split Beach festival na Bačvicama. Neke ljubavne priče nikada ne prestaju.
 
Na mjesti broj 5. ste s nama vratili u 24.2. 2006, zavrtili sat i podsjetili se kako se plesalo u Bestu prije 9 godina s Jackom de Marseilleom, a zatim vas je zanimalo kako zvuči nova himna Ultre Miami i tko se smjestio na lineup u drugoj fazi objave.

alt

 
Galerije su sjajne riznice sjećanja na najbolje partyje pa ste tako uživali u povratku u 25. veljače 2005. s Perom Fullhouseom splitsku Kocku, gdje se plesalo u svim njenim kutevima do svitanja.
 
Tik do vrha, na vječno djeveruša nikad mlada mjesto, smjestio se Felix Da Housecat sa svojim maratonism rasističkim ispadima u preko 50 tweetova nakon što house mačora nisu pustili u Berghain.

alt
 

Najčitanija vijet je svakako bila ona kako se nalazimo u zoni sumraka i pod prijetnjom gubitka Ultra festivala zbog nonšalancije instiucija pa bismo možda kroz par godina mogli plesati preko granice.
 
Do narednog ponedjeljka i revizije tjedna iza nas, ostanite nam veseli, rasplesani i (relativno) dobri dragi naši!
 
sea star desk
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju