Skip to main content
  • loco dice
  • 11.10.2012.

Loco Dice nas želi otrovati

Glava kuće Desolat, nakon gotovo godinu dana nemilosrdnog nastupanja odlučio je podjeliti svoju glazbenu baštinu i pokazati zašto je jedan od najtraženijih glazbenika na planeti.

Naslovna foto

loco dice

Novi EP nazvan „Toxic“ kolekcija je podijeljena u četiri singla: Autox, Detox, Neurotox i Retox koji odražavaju njegov pedantni produkcijski stil, dok je godina turiranja iza njega svakako pridonijela osjećaju za plesni podij.

{soundcloud}https://soundcloud.com/locodice-official/got-leaks-in-the-roof{/soundcloud}

Loco Dice ili Yassine Ben Achour ako pitamo njegovu mamu, Njemac porijeklom iz Tunisa i Sven Vathov partner u zločinu u „Wild Cocoon“ noćima u Amnesiji na Ibizi te Richie Hawtinov u "CNTRL: Beyond EDM" edukaciji, ovaj je EP nadogradio po tempu.

Tako je „Autox“ singl za kojim će mnogi posegnuti kako bi lansirali party u stratosferu. Pulsirajuće synth dionice nadograđuju pjesmu kroz razine energije, dok „Detox“ počinje upravo ondje gdje „Autox“ završava i baca vam agresivni bass direktno u lice. Oštar vokalni sample pritom potiče cijelu priču. "Neurotox" je neupitno više tehno afera i to ona muzikalnija. Ep završava singlom „Retox“, tamnim i odmjerenim tempom koji uz delikatne bubnjeve i riffove latino gitare dodaje tajanstvenu notu ovoj glazbenoj avanturi.

loco dice toxic

EP „Toxic“ izlazi na labelu Desolat i možete ga poslušati i kupiti 12. studenog ove godine.

{soundcloud}https://soundcloud.com/locodice-official{/soundcloud}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2