Skip to main content
  • King Kong
  • 11.10.2012.

Massivci i Justice u King Kong mjuziklu

Justice, The Avalanches, Massive Attack i drugi pridonose glazbom za novi King Kong mjuzikl koji će svoju premijeru imati iduće godine u Australiji.

Piše: 

Naslovna foto

King Kong

Justice, Massive Attack i Sarah McLachlin, neki su od umjetnika koji će pridonijeti novoj glazbenoj adaptaciji priče o velikoj gorili koja otima lijepu glumicu i bježi od svojih progonitelja.

Mjuziklu će također pridonijeti i grupa Tha Avalanches, australska elektronska grupa, koja je svoj debut i dosad jedini album Since I Left You izdala davne 2000. godine, te se od onda čeka njegov nasljednik koji je najavljivan već nekoliko puta. Kako sad stvari stoje, album će im izaći krajem ove, ili tek iduće godine, na kojem su surađivali s mnogim umjetnicima.Massive Attack

No, vratimo se mjuziklu. Ovom, kako se čini, epskom ostvarenju, što produkcijski, što glazbeno, pridonio je, uz ove spomenute, i Marius deVries, engleski producent i glazbenik, koji je surađivao s najvećim glazbenim imenima današnjice, pa i s Massive Attackom koji sudjeluju u ovom projektu.

Osim odličnog soundtracka, mjuzikl će sadržavati i velikog mehaničkog King Konga, kao i projekcije i cirkuske točke.

30-ominutnu najavu mjuzikla pogledajte na SLUŽBENOJ STRANICI, a niže pogledajte intervju s Justice u kojem spominju isti.

{youtube}2C_u3IXjdig{/youtube}

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk