Skip to main content
  • 2.10.2019.

Loco Dice pripremio do sada neviđen set

Pripremio je čak trosatni set a nastup na kojem ga isčekujemo je gotovo pa rasprodan.

Piše: 

 Veliki uvod u Miller Lovefest 2020 počinje 5. listopada u Hangaru Luke Beograd i to spektakularnim trosatnim nastupom legendarnog techno DJ-a Loco Dice-a. Miljenik 'clubbera' iz regije u subotu donosi potpuno svježe glazbeno izdanje pod nazivom “Love letters”, a uz njega će nastupiti i Dejan Milićević te Nikola Vemić.

Za Lovefest, na kojem je Loco Dice čest gost, kaže da je više od same glazbe,  poseban koncept koji već više od jednog desetljeća spaja ljude i kojem se uvijek rado vraća. Inače, malo ljudi zna da je Loco zapravo dizajner interijera i posjeduje vlastitu kolekciju odjeće. Kao i većina muškaraca, obožava nogomet, Manchester United i Zlatana Ibrahimovića, a za glazbu često govori kako za njega predstavlja način života.

Ulaznice za nastup jednog od najtraženijih DJ-eva na planeti gotovo su rasprodane. Karte je moguće kupiti još samo do 3. listopada u ponoć, i to po promotivnoj cijeni od 1.200 dinara (oko 70 kuna) za Regular, kao i 1.600 dinara (oko 100 kuna) za VIP zonu. Ulaznice se mogu kupiti putem službene stranice  www.lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Gistixa i tickets.rs (bivši Eventim).

 

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2