Skip to main content
  • 2.10.2019.

5 najplodnijih produkcija Levon Vincent-a kojeg slušamo u Saloon-u

Poslušajte trake jednog od najboljih house i techno producenata.

Piše: 

Poznata slovenska izdavačka kuća Innocent Music u zagrebački Saloon, 5. listopada, dovodi dobro poznato ime house i techno scene, Njujorčanina s berlinskom adresom Levona Vincenta.

Svoju karijeru započeo je veoma zapaženo te je EP "These Games" te istoimena traka na Novel Sound etiketi doživjela velik uspjeh. Nakon toga gostuje na labelu Just Ed-a Underground Quality gdje izbacuje traku "Games Dub" koja je jedna od najjačih traka 2009. godine.

Traka "Late Night Jam" na etiketi Ostgut Ton najprodavanija je njegova produkcija na Beatportu kojom je dokazao svoju dosljednost kao producent nadmašivši prijašnji uspjeh ali i kvalitetu produkcije.

Uz dva studijska albuma koja je izbacio ističe se pjesma "Love Technique" sa istoimenog albuma objavljenog 2015., koja dolazi sa još 11  'masterpiecova' među kojima je i "Air Raid" na etiketi Ovum Recordings-a.
 

Slušamo ga premijerno u Zagrebu a ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 80 HRK dostupne su na službenom webu kao i u sustavu Entrio.hr ili na Entrio prodajnim mjestima.


 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk