Skip to main content
  • alt
  • 2.01.2015.

Loco Dice srušio rekord Spacea u Miamiju

Njemački gospodin pulteva Loco Dice možda zaista i jest na loco strani jer je odlučio proslaviti Novu u hardcore maniri.

 
Space klub u Miamiju doživio je neobično iznenađenje kada je Dice potegnuo set u trajanju od preko 24 sata. Službeno je ovo najduži set ikada odsviran u klubu a nedvojbeno i jedan od dužih svjetskih maratona iza pulta.

alt

 
Space nije išao na profit od karata u novogodišnjoj noći već su u PLUR raspoloženju svoja vrata ostavili otvorenima i mogao je upasti bilo tko željan malo glazbene katarze i to u potpunosti free. Čini se da je ovo bila dobra ideja jer je podij prštao neprestanim priljevom svježe energije i novih rasplesanih tjelesa. 
 
Iako set od 24 sata i kusur nije ni blizu vrtoglavom svjetskom rekordu Smoking Joe-a koji je vrtio punih 120 sati ( i nakon toga vjerojatno bio u kapetan Zaspan modusu dva dana), ipak Loco Dice je pokazao predanost zanatu kakvu danas rijetko viđamo u poplavi onih koji navrate, odrade svojih sat dva koje su se ugovorom obvezali i nastave dalje. Možda nemamo službeni video obaranja rekorda, ali ostavljamo vas da se malo zanjišete s videom još jedne nezaboravne noći. Svaka čast i Locu i Spaceu!
{youtube}cIsDCnKdrio{/youtube}
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk