Skip to main content
  • lollobrigida
  • 11.03.2011.

Lollobrigida snimila novi spot

Nakon uspješnog singla i spota “Bivša cura”, Lollobrigida nam predstavlja novi spot i novi singl – “Kompjuter”!

Naslovna foto

Lollobrigida


Pjesma Kompjuter drugi je singl Lollobrigide koji će se naći na novom albumu ovih vrckastih zafrkantica. Novi album bi svjetlo dana trebao ugledati u proljeće ove godine, negdje u svibnju.

"Kompjuter je prava disco punk pjesma za iživljavanje na plesnom podiju, skakanje po madracima, divljanje u autu..uglavnom, za veliku potrošnju kalorija ; )" – poručuju iz Lollobrigide.

Cure su spot su snimale tijekom proteklih vikenda i to s velikim užitkom, jer se radi o njihovom prvom high tech spotu s projektorima, animacijama, plesačima.. Redatelj spota je Mishel Kovačić; snimatelj Danijel Bakotić, animacije i post produkciju potpisuje Dalibor Barić; za stylling je zaslužna Mimi iz Poop studija, a frizure su djelo  Ivane Marušić. Pjesmu možete “uloviti” na valovima hrvatskih radija a spot pogledati na MTV-u i Index.hr-u, a sljedeći tjedan i na svim ostalim Televizijskim postajama.

Lollobrigida je također priredila i iznenađenje za svoje fanove diljem regije – na www.mtv.com.hr možete besplatno downloadati "Kompjuter".

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2