Skip to main content
  • 12.11.2016.

Londonski Electric Brixton s serijalom partyja za izbjeglice!

Ono što je 1913. započelo kao kino, da bi odraslo pod imenom The Fridge, prošlo je kroz golemo preuređenje nebi li sada londonskim plesačima bilo poznato kao Electric Brixton.

 
Golema lokacija, koja u svoje prostore može smjestiti i velike festivalske produkcije, odlučila se u prosincu započeti nacionalnu kampanju naziva Rave For Refugees, temeljenu na ljudskosti i susosjećanju. Izbjeglička kriza nije lokalizirani problem. Oni čija situacija je postala tako teška da je jedini način da spase svoj život i živote onih koje vole bio riskirati mogućnost smrti koju dugi put nosi, globalna su odgovornost i šansa da još jednom pokažemo da humanost ne poznaje jezične ili na kartama ucrtane barijere.

 
Cilj kampanje je podići svijest o rastućem problemu sve više obitelji koje uzaludno kucaju na vrata tražeći pomoć da bi izgurani i neželjeni u žrvnju političkih prepucavanja završili po improviziranim kampovima u kojima čekaju bolje sutra. Prvi event u Electric Brixtonu biti će održan 8. prosinca, nastupit će Faithless, Daphni, Jon Hopkins, Skream i Eats Everything, dok su za drugi 15. prosinca već bookirani Chase & Status, Rudimental, Sigma i Shy FX. Brixton planira i daljnje evente čiji prihodi će biti usmjereni fondaciji Help Refufgees, posebno se fokusirajući na to da trudnicama i djeci omoguće preživljavanje zime u grčkim kampovima. 

 
Sve detalje Rave For Refugees kampanje, poticaj svima da pokrenu vlastite noći pod imenom kampanje kao i vizuale naći ćete na službenim stranicama ovdje, a dodatne informacije o daljnjim događanjima u Electric Brixtonu biti će dostupne kako će vrijeme odmicati.
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop