Skip to main content
  • 12.11.2016.

Burn Energy Drink uz dva predavača prenosi iskustva s Ibize!

Sutrašnjim jutrom službeno smo u danu početka prvog ikada edukativno-konferencijskog programa Jezgre koji će se održati kroz četiri dana na tri zagrebače lokacije.

 
Pločnik, EMI učilište i VERN tako postaju punktovi znanja za sve električare, elektroničarke i pobornike jedne kulture koji vjeruju da je znanje preduvjet rasta. Rasti ćeš s nama na predavanjima, panelima, izložbama, filmskim projekcijama i radionicama uz predavače i moderatore iz samoga vrha hrvatske elektronike. Kada oni koji znaju više od tebe i nose godine iskustva pričaju, potrudiš se da slušaš i učiš. 
 
Posljednjega dana Jezgre, 17. studenog, govornički podium za burn Residency u 20 sati preuzimaju njegovi vlastiti laureati Tomislav Brusač kojeg bolje za pultom poznaješ pod aliasom Tom Bug i kolega mu, još jedan Tomislav, prezimena Bilić, poznatiji kao Roth Segen. Uz Tom Buga svoje džonove dereš na mješavinu soulfula, deep housea, tech housea, mainstream housea, nu disca, old school housea, starog disca i boogieja. Roth Segan pak nije nimalo novi igrač na sceni, Prisutan već desetljeće i pol i pod aliasom Don Tom izgradio si je ime po zagrebačkim klubovima i šire. Pa tako od suradnje s Bolesnom Braćom, Neredom i Stokom, američkim rapperom Sheek Louch te otvaranjem za Snoop Dogga stiže i vrijeme u kojem se ljubavi slijevaju u nešto tvrđi zvuk zapleten u house, deep, tech i techno. 

 
Momci koji su okusili ritmove bijelog ibiškog pijeska i ostvarili dječačke snove chillanjem uz bok Carlu Coxu, proći će s tobom svoje iskustvo španjolske sonorne meke. Sjećanja su uvijek lijepa, u retrospektivi pročišćena svih neurednih emocija i destilirana u najbolje pouke i priče koje kasnije imaš za prenijeti drugima.
 
Proći će teme onoga što je pobjeda i karijera šansa koju je nudilo burnovo natjecanje značila osobno, kako je natjecati se s najboljim internacionalnim umjetnicima i što se sve ima za naučiti od velikih uspješnih label managera, Dj-a, producenata, uz pokoju anegdotu i pouku koju su izvukli putem.
 
Upad ti je sasvim i apsolutno free, a za ostala događanja 17. studenoga navrati na FB event. Velike zahvale još jednom idu podšrci partnera pa stoga hvala i naklon Burnu Hrvatska, Jamnici Sensation, Kulturpunkt.hr, MTV-u Hrvatska, Partypolisu i UESmag-u.
 
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2