Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Londonski fabric postaje umjetnička galerija

Uz svoj klasični noćni program, poznati londonski klub širi svoje djelovanje i u druge umjetničke grane

Piše: 

Klub fabric u suradnji s londonskim muzejem postaje prvi klub na svijetu s muzejskom rezidencijom, postavom i programom. Suradnja je otvorena s performansom nagrađene umjetnice Tai Shani u sklopu festivala suvremene umjetnosti “ART NIGHT”.

Performans britanske umjetnice je uvertira u seriju umjetničkih događaja kojih će londonski muzej održati u klubu fabric. 2024. godine londonski muzej će slaviti 25. godina postojanja fabrica s velikom izložbom kroz koju će se prikazati kako je kultni klub utjecao na razvoj londonskog noćnog života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ART NIGHT (@artnightuk)


Suosnivačica kluba Cameron Leslie je izjavila kako su oduševljeni pozivom za suradnju i istaknula “Ovo je značajan trenutak za nas, klub i naš put da brendiramo fabric kao ključni kulturni brend. Ova suradnja je ključna etapa u našim planovima za veliku proslavu 25. rođendana, 2024. godine”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tai Shani (@taishani)

Vezani članci
Turn Up The Bass: 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) u novom dokumentarcu
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom